Selecteer een pagina

Pop- & Showbizzquiz

45,00

De Pop- & Showbizzquiz is een toffe quiz waarbij je kennis wordt getest op het gebied van film, muziek en showbizz. Het maakt niet uit hoe oud je bent ,want de quiz is te gek voor elke leeftijd!  Tijdens de quiz komen verschillende videobeelden aan bod, waar uitdagende vragen over worden gesteld.

Voorbeeldvragen Pop-& Showbizzquiz:

  • Met welke Nederlandse actrice kreeg de Australische acteur Guy Pearce in 2016 hun eerste kind, een zoon genaamd Monte? (Carice van Houten)
  • De acteurs Ben Affleck, Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire delen een voorliefde voor welk kaartspel? Van Affleck gaan er al jaren geruchten dat hij eraan verslaafd is. (Poker)
  • De Canadese zangeres Avril Lavigne debuteerde in 2002 met het album Let Go. Wat was de titel van de eerste single daarvan, die werd genomineerd voor twee Grammy Awards? (Complicated)

Ontvang de complete Pop- & Showbizzquiz
De Pop- & Showbizzquiz wordt aangeleverd in PowerPoint en bestaat uit 5 verschillende fragmentenrondes met elk 8 vragen en een fotoronde. Bij aanschaf van de quiz ontvang je ook een instructie om de quiz te organiseren.

Andere suggesties…