Selecteer een pagina

Oudejaarsquiz

45,00

Heb je het afgelopen jaar goed opgelet? Denk jij dat je op de hoogte bent van alle gebeurtenissen, hits en leuke weetjes van 2018? Test dan je kennis tijdens de Oudejaarsquiz. Ben jij in staat om je hersens te kraken binnen de tijd die de quizmaster geeft voor de vraag?

Voorbeeldvragen Oudejaarsquiz

  • In de zomer van dit jaar leefde de hele wereld mee met de groep Thaise voetballertjes en hun 25-jarige coach die na hevige regenval opgesloten zaten in een grot, en pas na 18 dagen konden worden bevrijd. Uit hoeveel kinderen bestond de groep? (12 kinderen)
  • Twee van de Atlantische orkanen in het stormseizoen groeiden dit jaar uit tot categorie 4, en richtten voor miljarden schade aan in Noord- en Midden-Amerika. De ene werd Michael genoemd, hoe heette de andere? (Florence)
  • Wat is de titel van het autobiografische boek dat Michelle Obama dit jaar heeft uitgebracht? (Becoming / Mijn Verhaal)

Ontvang de complete Oudejaarsquiz
De Oudejaarsquiz is leuk om met vrienden, familie en/of collega’s het jaar af te sluiten. Je kunt natuurlijk ook het jaar 2019 een frisse start geven met een terugblik op het jaar 2018. Bij de quiz ontvang je 1 fotoronde, 1 fragmentenronde en 6 vragenrondes over de gebeurtenissen van het jaar 2018.

Andere suggesties…